Vítáme vás do nového akademického roku!

Prázdniny jsme pomalu nechali za sebou, a tak s radostí vyhlížíme okamžik zahájení našich aktivit. Do nového akademického roku vykročí společně s novou radou, která byla zvolena na červnové valné hromadě, také náš nový duchovní P. Samuel Prívara SJ (https://jezuitoudnes.cz/lide/samuel-privara/).
Na tuto spolupráci se opravdu moc těšíme a vy se můžete těšit na řadu novinek, které vám díky spolupráci se Samem můžeme nabídnout.


V průběhu celého roku se budeme snažit vytvořit program plný různorodých aktivit, aby si každý přišel na své. Opět se můžete těšit na studentské mše, společenství ÚTES, PoVyKy, sportování s Lazarem, taneční, víkendovky a mnoho dalšího.
Pokud byste měli k programu jakékoliv nápady či připomínky, neváhejte se ozvat na email: predseda@vkhpraha.cz či kontaktovat kohokoliv z radních osobně.


Ať jste již ostřílení členové, občasní návštěvníci či úplní nováčci v našem VKH společenství, srdečně vás zveme mezi nás.
První důležitý termín, kdy se budeme moci potkat, je předzahajovací mše 29.09.2021, což je taková generálka na zahajovací mši, která proběhne 06.10. v kostele u sv. Ignáce na Karlově náměstí.
Určitě byste také neměli propásnout termín 30.09., kdy budeme tvořit novou tradici uspořádáním zahajovacího táboráku v zahradách kapucínů. Přijďte si s námi popovídat, zazpívat, opéct si špekáček a užít si krásný večer.


Moc se na vás těšíme!


Za radu VKH, předsedkyně Marie