Lyžování s VKH – aktualizace

Příspěvky

Lyžování ve Jáchymově je již plné, ale nezoufejte, máme pro vás ještě jednu inovaci. Do Špindlerova Mlýna je možné se nově přihlásit i jen na víkend 18. – 20. února. Tak neváhejte a přihlašte se na mailu lyzovani@vkhpraha.cz 🤩




Do nového roku jsme si dali předsevzetí nabídnout vám něco úplně nového, co ještě pražské VKH nezažilo… a je to tu, máme pro vás horkou novinku: Lyžování s VKH 😍Chtěli bychom lyžovačku nabídnout co nejvíce lidem, proto jsme pro vás udělali hned dvě akce:


16. – 20. února ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších

4. – 6. února v Jáchymově v Krušných Horách (pod Klínovcem)


Na obou akcích bude možnost jít jak na sjezdovky, tak na běžky.S přihlašováním na adrese lyzovani@vkhpraha.cz neváhejte, kapacita far na ubytování je omezená, tak ať se vám nestane, že se zaplní dřív, než se přihlásíte. Po přihlášení je potřeba zaplatit do dvou pracovních dnů zálohu v podobě poloviny ceny ubytování, informace k ní přijdou v potvrzovacím mailu.



Popis jednotlivých akcí:


16. – 20. 2. Špindlerův Mlýn
Ubytování je zařízeno na místní faře, která je zrekonstruovaná v krásnou ubytovnu Eljon.
Ve Špindlerově Mlýně je největší české lyžařské středisko se spoustou sjezdovek, zároveň je zde v okolí i plno běžkařských cest.
Jídlo bude řešeno společně v podobě snídaní a večeří na faře, na obědy bude vždy možnost si zajít na sjezdovkách nebo na běžkách do místních chat. Bude i možnost připravit si jídlo s sebou do baťůžku.
Ubytování pro studenty stojí 1320 Kč, pro pracující 1500 Kč. Parkovací místo pro auto stojí 320 Kč. Placení za jídlo si rozpočítáme na konci pobytu, skipasy si každý koupí sám podle svých představ.



4. – 6. 2. Jáchymov
Ubytování je zařízeno na faře při kostelu sv. Jáchyma.
Sjezdové lyžování je možné na Klínovci, který je hned kousek od Jáchymova. Nad městem začínají i běžkařské tratě, které vedou skrz celé Krušné Hory.
Jídlo bude společně řešeno v podobě snídaní a večeří na faře, na obědy bude vždy možnost si zajít na sjezdovkách nebo na běžkách do místních chat. Bude i možnost připravit si jídlo s sebou do baťůžku.
Finančně očekáváme ubytování za 400 Kč, jídlo bude placeno dohromady a na konci se rozpočítá. Skipasy si každý koupí sám dle svých představ.
Upozorňujeme, že na obou akcích bude vyžadováno dodržování v tu dobu platných protiepidemických opatření. Kdo je nebude splňovat, nebude se moct akce zúčastnit, zároveň ale nemá nárok na vrácení zálohy (pouze v případě, že se akce vůbec nebude moct uskutečnit).