Filmové exercicie VKH

Příspěvky

🤩Napadlo tě někdy prožít Silvestr jinak? Jinak než ostatní, jinak, než jsi to dělal doposud. Pojeď s námi prožít mimořádný a nezapomenutelný Silvestr, na který skutečně budeš vzpomínat až do toho následujícího.

🎥Speciální silvestrovské exercicie pro VKH nabízí úpravu klasických ignaciánských exercicií s využitím filmu. Místo textů k rozjímání jsme se rozhodli využít projekce filmů. Věříme, že může působit jako impuls, který může podstatu dynamiky exercicií podpořit možná i zesílit.

🙏Tyto speciální exercicie jsou přednostně určené studentům a mladým absolventům, kteří chtějí získat základy modlitebního života nebo rozvinout svůj duchovní růst. Pro účastníky, kteří uvažují nad delším kurzem ignaciánských exercicií slouží také jako výborná příprava a zácvik do ignaciánské metody. Samozřejmostí kurzu je možnost duchovního doprovázení (rozhovor), praktická ukázka do metody meditaci i examenu, nabídka mše svaté či svátosti smíření.
Celými exerciciemi prování Samuel Prívara SJ, Pavel Banďouch SJ a Denisa Červenková.
Celý kurz probíhá až do soboty večera v tichu, po sobotní večeři začíná silvestrovský program.

🎇MÍSTO KONÁNÍ Kolínský klášter – centrum spirituality a duchovních cvičení, z.ú.
Kutnohorská 26, 280 02 KolínCENA KURZU: 2000 Kč (4 noci, plná penze)

❗Pokud jste se rozhodli akce zúčastnit, PŘIHLASTE SE prosím skrze tento formulář:https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdHtOJ23…/viewform…


❗❗Pro platnou přihlášku je nutné složit nevratnou zálohu 500Kč do 15.11. Zbytek do plné ceny kurzu je potřeba uhradit do 15.12. Číslo účtu: VKH Praha -2600375868/2010.Pojďme vkročit do roku 2023 společně!🥳