Povyk aneb jak si nastavovat cíle a co můžeme udělat pro to, abychom jich dosáhli.

Příspěvky

Někdy si možná posteskneme nad tím, že den má pouhých 24 hodin, a zaplaví nás pocit, že je toho na nás moc. Jak to udělat, abychom stihli vše, co chceme?
Během tohoto setkání budete mít příležitost seznámit se se způsoby, které nám mohou pomoci v tom, abychom náš čas využívali efektivněji a investovali energii do toho, na čem nám doopravdy záleží.
Těšit se můžete na psychologický workshop o nastavovaní si cílů a uvědomění hodnot, zda skutečně žijeme svoje hodnoty v běžném životě. Workshop nám pomůže uvědomit si, co je pro nás v živote důležité a jaké nástroje použít, abychom toho dosáhli. Celým večerem nás povede psycholožka Mgr. Mirka Veselková z Křesťanské pedagogicko-psychologické poradny.

🤩Lednový Povyk se uskuteční opět v pondělí 30.1. 2023 v 19 hodin v kostele sv. Ignáce na Karlově náměstí. Všichni jste srdečně vítáni.Povyk neboli pondělní vysokoškolský klub se koná jednou za měsíc v Duržinském sále v kostele sv. Ignáce z Loyoly. Jde o vzdělávací a kulturní složku našeho VKH. Můžete se těšit na jednorázové přednášky, diskuzní kurzy nebo třeba umělecká představení. Pozváni jsou hosti z oblasti církve a náboženství, sebepoznání, vzdělávání, filozofie, aktuálního dění ve společnosti a z mnoha dalších oblastí. zváni jsou nejen vysokoškoláci, ale i středoškoláci, absolventi a každý, kdo má chuť se něco nového dozvědět.